Бензиновий Chery Tiggo 7 Plus оновився слідом за гібридом

Бензиновий Chery Tiggo 7 Plus оновився слідом за гібридом

01 жовтня 2022
0

Компанія Chery презентувала рестайлінговий варіант Tiggo 7 Plus для Китаю з бензиновим двигуном. Кросовер оновився за подобою гібридного і найпотужнішого в лінійці Tiggo 7 Plus з приставкою DP-i: дизайнери підкоригували оформлення передньої частини і корми, а також наділили модель новим салоном, взявши за основу інтер'єр Omoda 5. Очікується, що продаж оновленого кросовера стартує в КНР до кінця 2022 року.

Tiggo 7 Plus із традиційним двигуном запозичив у гібрида решітку радіатора з вертикальними ламелями, задній бампер із двома парами патрубків, моноліхтар із прозорими вставками та написом Chery. Відрізняються «ікла» ходових вогнів: у бензинової версії вони підкреслені фірмовою червоною смугою.

Салон оновлений з огляду модель Omoda 5. У ньому встановлено єдине табло з двома екранами розмірністю 12,3 дюйми кожен. Такі ж розміри були дисплеї і до рестайлінгу, але іншої форми. Змінилося оформлення дверних карт та центрального тунелю, на якому більше немає великої панелі керування кліматичною системою: його замінила тонка сенсорна смуга.

За даними китайських ЗМІ, рестайлінгова версія Chery Tiggo 7 Plus буде продаватися тільки з одним мотором - 1,6-літровою бензиновою наддувною «четвіркою» ACTECO потужністю 197 кінських сил (290 Нм крутного моменту), пару якої складає семідіапазонний «робот» Getrag.

Дореформений кросовер також пропонують з 1,5-літровим турбодвигуном на 156 сил (230 Нм моменту), який працює в тандемі з «механікою» або автоматом.

Можливо, і нова, і дорестайлінгова версії продаватимуться одночасно, але під різними назвами, оскільки остання з'явилася на ринку лише рік тому. Оновлений кросовер має надійти до дилерів до кінця 2022 року.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація