«Болотна» спецверсія позашляховика Ford Bronco пропишеться в Китаї

«Болотна» спецверсія позашляховика Ford Bronco пропишеться в Китаї

13 грудня 2023
0

Із сертифікаційних документів стало відомо, що в Піднебесній на потужностях Jiangling-Ford випускатимуть не лише звичайний Bronco, а й його «хардкорну» версію Everglades, адаптовану для їзди «багнюкою». У США такий всюдихід дебютував у лютому 2022 року: модифікацію названо на честь національного парку у Флороді, відомого заболоченою місцевістю.

Китайський Ford Bronco Everglades зовні відрізняється від американського аналога лише решіткою радіатора та відсутністю лебідки Warn. Позашляховик буде доступний у чотиридверній версії, кути в'їзду/з'їзду становитимуть 45/37 градусів відповідно, під капотом збережеться 2,3-літровий бензиновий турбомотор EcoBoost у варіанті форсування на 275 кінських сил.

Відомо, що китайський Bronco Everglades зможе буксирувати 1,5-тонний причіп. Схоже, уніфікація з американською версією буде максимальною, тобто збережуться нестандартні мости Dana, довгохідні амортизатори Bilstein, спеціальні високопрофільні шини Goodyear та зовнішні атрибути: розширювачі колісних арок, захист днища, «силові» бампери та наклейки на передніх. У такому разі глибина броду, що переборюється, складе 925 міліметрів.

Продаж китайського Ford Bronco очікується на початку 2024 року, не виключено, що спецверсія Everglades буде доступна відразу. У США варіант для підкорення «болота» коштує 55 тисяч доларів, і китайська версія в еквіваленті навряд чи буде помітно дорожчою.

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація