BorgWarner розробив зарядну станцію для електромобілів потужністю майже 1000 кВт

BorgWarner розробив зарядну станцію для електромобілів потужністю майже 1000 кВт

07 квітня 2024
0

Компанія BorgWarner запускає у виробництво новий надшвидкісний зарядний пристрій для електромобілів потужністю 960 кВт, який може заряджати електричну вантажівку Windrose приблизно за півгодини.

Проект Windrose Electric Semi набирає обертів у Китаї. Компанія BorgWarner через свою китайську групу New Energy щойно анонсувала нову зарядну станцію з рідинним охолодженням потужністю 960 кВт.

Нові швидкісні зарядні пристрої для вантажівок є частиною пілотної програми між BorgWarner, Windrose та глобальною ріелторською компанією Goodman Group, яка має на меті додати інфраструктуру зарядки електромобілів для електричних далекомагістральних вантажівок у Китаї.

«Як молодий підприємець, якому трохи за тридцять, я глибоко поважаю грандіозність нашого бачення вантажівок для магістральних перевезень із нульовим рівнем викидів у Китаї, Європі, США та інших частинах світу. Нам справді пощастило працювати з такими лідерами галузі, як Decathlon, Goodman Group і BorgWarner», - заявив Вен Хань, генеральний директор Windrose.

Відомо, що першу зарядну станці від BorgWarner встановлять на території компанії Goodman's Citylink поблизу Пекіна.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація