Британські електровантажівки Tevva пройшли сертифікацію та доступні в країнах ЄС

Британські електровантажівки Tevva пройшли сертифікацію та доступні в країнах ЄС

29 січня 2023
0

Виробник електромобілів Tevva став першою британською компанією, яка отримала схвалення ЄС на 7,5-тонну акумуляторну електровантажівку. Це означає, що Tevva може розпочати масове виробництво та продаж цих машин у Європі. Перші серійні екземпляр вже почали доставлятися з їхнього заводу у Великій Британії і будуть незабаром отримані клієнтами, включаючи Expect Distribution, Travis Perkins і Royal Mail. Компанія розраховує продати до 1000 електровантажівок у 2023 році.

Необхідна сертифікація була отримана для ЄС та Великобританії Агентством із сертифікації транспортних засобів (VCA) та Шведським транспортним агентством (STA). Щоб отримати схвалення типу транспортного засобу в цілому, електрична вантажівка Tevva пройшла 30 системних випробувань, у тому числі на електричну безпеку та електромагнітну сумісність відповідно до останніх стандартів.

7,5-тонна електрична вантажівка Tevva здатна проїхати до 140 миль (227 км) від акумулятора ємністю 105 кВт.год без підзарядки та ідеально підходить для доставки вантажів на «останній милі» та в міських умовах. Пізніше, в 2023 році, за нею піде 7,5-тонна воднево-електрична вантажівка, яка використовує водневий подовжувач діапазону, що збільшує запас ходу до 354 миль (570 км). Акумуляторна модель TEV75B має довжину 8362 мм, ширину 2160 мм та висоту 2550 мм. Колісна база - 4815 мм. Радіус розвороту - 15,7 м. Споряджена маса складає 4548 кг.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація