Bugatti підготувала різдвяні подарунки клієнтам

Bugatti підготувала різдвяні подарунки клієнтам

22 листопада 2023
0

Французька марка Bugatti підготувала серію фірмових продуктів, які стануть приємним подарунком на Різдво. Найдоступніший з них - конструктор трекового спорткара Bugatti Bolide із серії Lego Technic вартістю 49,99 доларів.

Також у списку навушники Bugatti Master & Dynamic MW08. Окрім логотипу бренду вони мають шість мікрофонів для покращення шумоподавлення та підвищення чіткості викликів по Bluetooth. Придбати їх можна за 399 доларів, обравши один із трьох доступних кольорів.

У «доступному сегменті» - «розумний» годинник Bugatti Ceramique Titane Edition, який можна придбати за ціною 1290 доларів. Також клієнти бренду можуть порадувати себе сонцезахисними окулярами за 1995 доларів або пляшкою шампанського Carbon із написом Bugatti Bolide за 330 доларів.

Тим, хто має у своєму розпорядженні більший бюджет, Bugatti пропонує придбати яйце, виготовлене британською ювелірною компанією Asprey. Наклад обмежений 111 одиницями. Яйця Carbon Objet партнери показали навесні цього року. Коштує таке яйце від 20 000 до 200 000 доларів. Для покупки необхідно звернутися безпосередньо до Bugatti.

Також у списку різдвяних подарунків годинник із турбійоном із рожевого золота від Jacob&Co та динаміки, розроблені Bugatti спільно з Tidal-Audio. Їхня презентація відбулася ще у грудні 2020 року. Придбати годинник можна за 400 000 доларів, колонки - приблизно за 450 000 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація