Компанія Bugatti почала продавати каву

Компанія Bugatti почала продавати каву

17 липня 2022
0

У престижному лондонському районі Мейфер відкрилася кав'ярня Ettore's Espresso Bar. Вона названа на честь Етторе Бугатті та знаходиться у приміщенні дилерського центру H.R. Owen Bugatti. Раніше сюди можна було потрапити лише на запрошення, але тепер випити кави в компанії гіперкарів може будь-хто. Головний напій кав'ярні - еспресо The Ettore Shot, яке подається у чашці з вуглепластику і коштує 50 фунтів стерлінгів.

Кав'ярня Ettore's Espresso Bar претендує на звання найексклюзивнішого лондонського закладу такого формату. При цьому будь-хто може випити тут капучино, еспресо, латте, американо, флет-уайт або макіато, хоча особливість кав'ярні - це The Ettore Shot.

По суті це звичайний еспресо. Але у випадку з Bugatti важливим є те, як обставлена його подача. Гостю каву наливають у витончену філіжанку з вуглепластику, причому напоєм справа не обмежується.

Кожен, хто замовить The Ettore Shot, отримає доступ до лаундж-зони шоуруму, де зможе близько розглянути виставлені там гіперкари та поспілкуватися з амбасадорами бренду.

Дотримуючись принципів Етторе Бугатті, кав'ярню оформили відповідно до найвищих стандартів. Меблі - з колекції Bugatti Home. Кавомашина - Ausonia M-20.

Відповідну атмосферу створюють автомобілі, що стоять на фоні, і фірмові аксесуари Bugatti. Сам же шоурум прикрашають ретельно відібрані художні інсталяції, скульптури та спроектовані на замовлення крісла Bugatti з основою із тонованого синім вуглеволокна та оббивкою з м'якої шкіри.

Джерело: H.R. Owen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація