Bugatti представила ексклюзивний гіперкар у ретростилі

Bugatti представила ексклюзивний гіперкар у ретростилі

08 грудня 2023
0

Гіперкар Bugatti Chiron Super Sport отримав ексклюзивну версію «57 One of One». Вона натхненна культовою моделлю Type 57 SC Atlantic. Про це розповіли на сайті бренду.

Bugatti Type 57 SC Atlantic є одним із найдорожчих і найкрасивіших автомобілів в історії. Загалом було випущено чотири таких авто, три з яких збереглися до наших днів.

Bugatti Chiron Super Sport «57 One of One» пофарбовано в унікальний блакитний колір, в який було пофарбовано один із Type 57 SC Atlantic. Зовнішній вигляд доповнюють колісні диски з акцентами такого ж відтінку.

Спеціально для новинки було розроблено нову решітку радіатора в ретростилі. Крім цього на задньому антикрилі з'явилося зображення Type 57 SC Atlantic з назвою моделі.

Інтер'єр виконаний зі світлої шкіри Gaucho. Усередині можна знайти логотипи «57 One of One» і зображення «слона, що танцює» Рембрандта.

Цей автомобіль був створений на замовлення давньої клієнтки бренду. Її чоловік подарував їй запрошення від Bugatti на 70-річчя.

Bugatti Chiron Super Sport оснащений 8,0-літровим турбованим двигуном W16 потужністю 1600 к.с. і 1600 Нм крутного моменту.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,4 секунди. Максимальна швидкість становить 440 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація