Bugatti серії World Record Edition «зібралися» на спеціальному заході у Мольсхаймі

Bugatti серії World Record Edition «зібралися» на спеціальному заході у Мольсхаймі

07 травня 2023
0

Серія автомобілів Bugatti World Record Edition почалася у 2010 році, коли Veyron 16.4 Super Sport встановив рекорд максимальної швидкості для серійних автомобілів. Гіперкар, керований П'єром-Анрі Рафанелем, розігнався до 431,07 км/год. 2013 року 16.4 Grand Sport Vitesse став світовим рекордсменом швидкості серед кабріолетів із результатом 408,84 км/год. У 2019 році тест-пілот Bugatti та переможець «24 години Ле-Мана» Енді Уоллес розігнав Chiron Super Sport 300+ до 490,48 км/год.

Ці три рекордсмени, а також особливий Bugatti Veyron Pur Sang та Divo на базі Chiron являються частиною колекції Singh, що базується в Пенджабі, Індія. Звідки вони й прибули на спеціальний захід у штаб-квартирі Bugatti у Мольсхаймі, Франція.

На кожному із п'яти автомобілів тепер красується автограф Ахіма Аншайдта, директора бренду з дизайну. А гонщики Енді Уоллес та П'єр-Анрі Рафанель підписали Chiron Super Sport 300+ та Veyron 16.4 Super Sport World Record Edition.

Також власник колекції Singh повернув унікальний футляр для шампанського з вуглецевого волокна, відомий як La Bouteille Noire. Він був створений у 2021 році за участі французького виробника шампанського Champagne Carbon. Футляр тимчасово розмістять у замку Сен-Жан.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація