Bugatti випустила останній екземпляр серійного гіперкара Centodieci

Bugatti випустила останній екземпляр серійного гіперкара Centodieci

23 грудня 2022
0

Останній, десятий за рахунком серійний екземпляр гіперкара Bugatti Centodieci вирушив до свого власника.

Як повідомили у пресслужбі Bugatti, останній із десяти зібраних вручну Bugatti Centodieci «одягнений» у кузов Quartz White з чорним карбоновим покриттям у нижній частині та решіткою з матово-чорним покриттям, а салон автомобіля оздоблений у світло-блакитних тонах із використанням шкіри Light Blue Sport.

Гіперкар оснащений культовим 8,0-літровим двигуном Bugatti W16 потужністю 1600 кінських сил, завдяки якому Centodieci розганяється до «сотні» за 2,4 секунди. Максимальна швидкість Centodieci досягає 380 км/год.

«Centodieci поєднує всі атрибути Bugatti в одному екстраординарному пакеті: рідкісність, інновації, спадщина, майстерність та незрівнянні характеристики. Уся обмежена партія з десяти екземплярів була настільки затребувана серед клієнтів, що була розпродана ще до офіційної презентації. Тепер ми раді бачити, як останній зразок був доставлений його новому власнику після розробки, тестування та складання на замовлення, що необхідно для створення такого значного та рідкісного продукту, як Centodieci», - заявив президент Bugatti Automobiles Крістоф Пьошон.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація