Bugatti зробила фірмові кросівки з підошвою-«підковою»

Bugatti зробила фірмові кросівки з підошвою-«підковою»

06 червня 2022
0

Не всі можуть дозволити собі автомобілі Bugatti, але фанатів у французького бренду достатньо, тому для них розробили лінійку фірмового одягу та взуття. До неї увійшли кросівки та одразу десяток різних предметів одягу. Як і належить марці Bugatti, новинки відрізняються високими технологіями та стилем, якими відрізняються гіперкари компанії. Партнером автовиробника по проекту став модний італійський бренд UYN (Unleash Your Nature).

Італійська компанія, яка створювала екіпірування для національної Олімпійської збірної, реалізувала найсучасніші технічні рішення в колекції UYN for Bugatti.

Наприклад, футболки зроблені за технологією 3D-в'язання Haloflex для кращої еластичності та повітропроникності, а в дощовику використовується складний матеріал із водонепроникної (10 000 міліметрів водяного стовпа) та вітрозахисної тканини. Також запропоновані утеплена куртка та утеплений жилет, у яких стьобана структура поєднується з рукавами та плечами із тривимірного трикотажу з використанням технології Haloflex.

Взуття UYN for Bugatti виготовлене з високоефективного біоволокна Natex, отриманого з насіння рицини. У порівнянні з матеріалами на нафтовій основі, екологічно чиста пряжа на 25% легша, сохне на 50% швидше і має природний бактеріостатичний ефект, що зводить до мінімуму неприємні запахи.

Кросівки мають підошву Horseshoe з амортизуючою проміжною підошвою з EVA-матеріалу та гумовий протектор, який виконаний у формі фірмової підковоподібної решітки радіатора Bugatti. Лінійка аксесуарів UYN for Bugatti випущена в синьому, білому, червоному та чорному кольорах - традиційних відтінках французьких гіперкарів - і має безліч C-подібних акцентів, які відсилають до характерного вигину ліній автомобілів Bugatti.

Джерело: Bugatti

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація