Buick представив новий сімейний кросовер Enclave

Buick представив новий сімейний кросовер Enclave

11 квітня 2024
0

У США представили новий Buick Enclave третього покоління. Великий сімейний кросовер надійде в продаж з літа. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Buick.

Кросовер Buick Enclave підріс до 5,2 м у довжину при колісній базі 3,07 м. Дизайн виконаний у новому фірмовому стилі марки - з широкою решіткою радіатора і тоненькими світлодіодними фарами. Ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

Головне нововведення в салоні Buick Enclave 2025 - величезний 30-дюймовий дисплей на передній панелі. На високій центральній консолі встановлений круглий джойстик КПП. Кросовер став просторішим і доступний в версіях на 7 і 8 місць.

Базова комплектація Buick Enclave 2025 розширена і тепер включає бездротову зарядку смартфона, електроприводи сидінь та дверей багажника, підігрів крісел, камери кругового огляду та акустику Bose з 12 динаміками.

Топова версія Avenir додає панорамний дах, вентиляцію та масаж крісел, проєкцію на лобове скло, адаптивні амортизатори і електроприводи складання задніх сидінь.

Усі Buick Enclave 2025 будуть оснащені 2,5-літровою 328-сильною турбочетвіркою та 8-ступінчастим автоматом. Пропонуватимуть версії з переднім або повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація