Buick знову відкладає дебют першого електромобіля на рідному американському ринку

Buick знову відкладає дебют першого електромобіля на рідному американському ринку

29 липня 2024
0

Компанія Buick відкладає офіційний вихід свого першого електромобіля на ринок Сполучених Штатів. Перший електромобіль бренду повинен був вийти на ринок США ще у 2022 році, потім плани посунули на 2023-й.

Однак генеральний директор GM Мері Барра нещодавно повідомила, що компанія «відкладає вивід на ринок перший електромобіль Buick, який був запланований на 2024 рік».

Барра не вдавався в подробиці цього кроку, але згадала про бажання концерну застосувати «збалансований підхід у міру розвитку ринку». Це означає, що затримка може бути пов'язана з повільнішим, ніж очікувалося, впровадженням електромобілів.

Серед інших можливих причин затримки - спроби уряду підвищити вчетверо тарифи на електромобілі китайського виробництва. Наразі Buick пропонує Electra E4 та E5 у Китаї, і вважалося, що останній буде імпортуватись у США під іменем Envision.

Ймовірно, це вже нежиттєздатно, оскільки в травні Білий дім зазначив, що тарифна ставка на електромобілі зросте з 25% до 100%. У той час адміністрація Байдена назвала це перемогою для американських автовиробників і працівників, оскільки вони стверджували, що «100% тарифна ставка на електромобілі захистить американських виробників від нечесної торгової практики Китаю».

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація