BYD і Mercedes-Benz анонсують новий розкішний електромобіль

BYD і Mercedes-Benz анонсують новий розкішний електромобіль

08 квітня 2024
0

Новий розкішний електромобіль під спільним брендом BYD і Mercedes-Benz дебютує до кінця року. Напередодні свого офіційного дебюту преміальний електромобіль під маркою Denza EV був помічений під час тестування.

Denza була заснована в 2010 році як спільне підприємство Mercedes-Benz і BYD у співвідношенні 50:50. Відтоді Mercedes зменшив свою частку лише до 10%, залишивши BYD інші 90%. Бренд був одним із перших спільних підприємств, які зосередилися на зниженні викидів транспортних засобів.

Незважаючи на те, що новинка прихована під камуфляжем, ми можемо побачити елегантний аеродинамічний дизайн електромобіля. Над створенням зовнішності новинки працював Вольфганг Еггер, колишній дизайнер брендів Audi і Lamborghini.

У компанії стверджують, що новий електромобіль Denza стане «піонером у створенні розкішних седанів світового класу». Очікується, що новий електромобіль, прихований поки що під камуляжем, надійде в продаж до кінця року.

У BYD кажуть, що нова модель відіграватиме ключову роль у глобальній експансії Denza на світові ринки. Анонсовано, що технічні подробиці новинки стануть відомі у найближчі місяці.

У першому кварталі 2024 року Denza продала 10 279 автомобілів, що на 123% більше, ніж у минулому році.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація