BYD заробив понад 4 млрд доларів на продажах електромобілів

BYD заробив понад 4 млрд доларів на продажах електромобілів

30 січня 2024
0

Після рекордного року продажів електромобілів BYD очікує отримати щонайменше 4 мільярди доларів чистого прибутку. Автовиробник за результатами минулого року прогнозує зростання прибутку щонайменше на 75% від 2022 року.

Минулого року компанія BYD продала майже 1,6 мільйона електромобілів, що на 73% більше порівняно з 911 000 екземплярами, проданими у 2022 році. За останні три місяці цього року китайський автовиробник випередив Tesla та став найбільшим у світі виробником електромобілів.

Компанія опублікувала приблизні фінансові результати за 2023 рік, вказуючи на те, що чистий прибуток становить від 4 до 4,4 мільярдів доларів. Це означатиме зростання від 75% до майже 87% у порівнянні з 2022 роком, оскільки впровадження електромобілів.

Після домінування на внутрішньому ринку, BYD швидко захоплює експортні ринки. Так, компанія вже є лідером на таких ринках як Таїланд, Бразилія та Колумбія.

Незважаючи на те, що BYD зарекомендував себе як виробник недорогих електромобілів, він виходить у нові сегменти. Минулого року компанія представила преміальний суббренд Yangwang.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація