Can-Am займеться випуском електромотоциклів

Can-Am займеться випуском електромотоциклів

16 серпня 2022
0

Канадська компанія Bombardier Recreational Products, відоміша як BRP, асоціюється з технікою для активного відпочинку - квадроциклами, мотовсюдиходами, водними мотоциклами, снігоходами та трициклом Can-Am Spyder. Але найближчими роками бренд Can-Am увійде до числа компаній, які перейшли на випуск екологічно чистих транспортних засобів. Вже анонсовано відразу дві моделі мотоциклів - позашляховий Origin та міський Pulse - з електричною силовою установкою.

Перспективні розробки відрізняються лаконічним дизайном із жовтими акцентами, світлодіодною оптикою та цифровою панеллю приладів.

Технічні характеристики не розкриті, але відомо, що силову установку постачатиме австрійська Rotax - заявлено, що агрегати Rotax E-Power забезпечать гідну швидкість за рахунок безлічі кінських сил і моменту.

Як переваги нових моделей в компанії називають відсутність шуму і вібрацій, а також легкість в управлінні, яка дозволить комфортно почуватися в сідлі і досвідченим пілотам, і новачкам.

Серійне виробництво Can-Am Origin і Can-Am Pulse почнеться в найближчому майбутньому - вихід електромотоциклів на глобальний ринок заявлений на середину 2024 року.

Джерело: Auto-Consulting

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація