Case IH випустив нового флагмана тракторів Optum

Case IH випустив нового флагмана тракторів Optum

30 травня 2023
0

Case IH розширює асортимент тракторів Optum новою флагманською моделлю потужністю 340 к.с. Нагадаємо, донедавна трактор був доступний в трьох варіантах потужності: 250, 270 та 300 кінських сил, та двох комплектаціях - ADVANCED та PROFESSIONAL.

Трактори мають оновлену кабіну DELUXE з підвищеним рівнем комфорту та увесь набір інструментів, щоб працювати з вищою продуктивністю в світі сучасних технологій та повною інтеграцією в Advanced Farming Systems (AFS).

Тепер до низки багатоцільових тракторів високої потужності Optum Case IH випустив нову флагманську модель потужністю 340 к.с. Optum 340 CVXDrive, виготовлений на заводі Case IH у Сент-Валентині (Австрія) відповідно до суворих стандартів якості, підходить для роботи як тяговий засіб, та ВВП - від обробки ґрунту та посіву до косіння і транспортування.

Незважаючи на численні вдосконалення, Optum 340 CVXDrive AFS Connect не важчий за існуючі моделі 300 і 270, але забезпечує більшу потужність і підвищену продуктивність.

Серце Optum 340 CVXDrive - 6-циліндровий 6,7-літровий двигун Stage V FPT. Двигун забезпечує автоматичне керування продуктивністю (APM), що оптимізує передаточне число CVXDrive та швидкість двигуна відповідно до вихідної потужності.

Оновлена трансмісія CVXDrive має вдосконалення гідростатичного блоку та програмного забезпечення, оновлено низку компонентів трансмісії, заднього диференціала та заднього ВВП.

Щоб підвищити універсальність і сумісність у повсякденній роботі, стандарт ISOBUS Class 3 можна оновити до Tractor Implement Management (TIM), найновішого протоколу зв'язку між трактором і агрегатом, щоб сертифіковане обладнання могло автоматично керувати певними функціями трактора.

Optum 340 CVXDrive, як і існуючі моделі 300 і 270, має великий паливний бак об'ємом 630 літрів, який забезпечує більшу автономну роботу в полі.

Потужна задня навіска, яка може піднімати 11058 кг, передня навіска з максимальною вантажопідйомністю 6016 кг, двошвидкісний передній і чотиришвидкісний задній ВВП ще більше підвищують універсальність трактора.

Нова простора кабіна забезпечує комфорт і надзвичайну тишу - 66 дБ (A). Кабіна має відмінний круговий огляд, оздоблення преміум-класу, автомобільний стандарт кріплення та обробки, а також високий рівень обладнання, яке включає брелок для керування без ключа.

Удосконалений дизайн кабіни включає модернізований ергономічний підлокітник Multicontroller, який розміщує 95% найбільш часто використовуваних функцій під рукою водія, багатьма з яких можна керувати або через сенсорний екран, або новий інтегрований регулятор повороту та натискання.

Зрозумілий і простий у використанні новий сенсорний монітор AFS Pro 1200 із Bluetooth забезпечує огляд усіх функцій трактора. Це допомагає оператору оптимізувати роботу двигуна, трансмісії, гідравліки та ВВП, а також керувати роботою навісного обладнання.

Нова операційна система AFS Vision Pro забезпечує функціональність точного землеробства, тракторних систем та підключення відповідно до необхідних операційних уподобань.

Для максимального комфорту в експлуатації та їзді можна вибрати опціональну нову напівактивну підвіску кабіни.

Optum 340 CVXDrive можна буде побачити на різних виставках по всій Європі протягом літа та осені.

Джерело: АгроПравда

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація