Caterham презентував одразу дві новинки

Caterham презентував одразу дві новинки

23 вересня 2022
0

Британська компанія Caterham вирішила віддати шану популярним моделям 70-х років минулого століття і представила одразу дві новинки у стилі ретро. Залежно від версії родстери будуть оснащені двигунами Suzuki і Ford. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Моделі Super Seven 600 та 2000 стилізовані під популярні моделі минулих років. Вони є своєрідною шаною до легендарної моделі Lotus Seven, яка наступного року відзначить свій 50-річний ювілей.

Візуально від інших моделей сімейства Seven новинки відрізняються невеликими крилами мотоциклетного типу, які були у моделі півстоліття тому. Також автомобілі отримали хромовані кришки бензобака, кермо Mota-Lita в чорній шкіряній облатці, хромовані патрубки вихлопної системи, світлодіодні фари, а також 14-дюймові диски Juno на моделі Super Seven 600 та Classic - на версії 2000.

Також покупці новинок зможуть вибрати з ширшої палітри кольорів, яку доповнили 4 нові відтінки популярних у 70-ті роки. Крім того, розширено асортимент кольорів та матеріалів обробки, які використовуються для оформлення салону, панелі приладів, сидінь та органів управління. Зокрема, вони можуть бути насиченого червоного Deep Red, бордового Burgundy або бежевого Biscuit Beige кольорів.

Головні відмінності між новинками ховаються під капотом. Модель Super Seven 600 оснащується 660-кубовим турбованим мотором Suzuki, який має у своєму арсеналі 84 к.с. З його допомогою двомісний родстер здатний розігнатися до першої сотні за 6,9 секунди.

Версія Super Seven 2000 отримав 2-літровий атмосферний двигун Ford Duratec потужністю 180 сил. З його допомогою стрілка спідометра подолає позначку 100 км/год лише через 4,8 секунди після старту. Крім того, потужніший варіант отримав задню підвіску типу De-Dion. Також покупцям цієї версії пропонується опційний спорт-пакет, що включає додатковий задній стабілізатор, регульовані амортизатори та ефективніші гальмівні механізми.

За версію Super Seven 600 пропонується заплатити costs $34026, а його потужніший «родич» обійдеться як мінімум на $11347 дорожче.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація