CATL запускає нову довговічну батарею для електромобілів

CATL запускає нову довговічну батарею для електромобілів

05 квітня 2024
0

Провідний виробник акумуляторів для електромобілів CATL випустив нову революційну акумуляторну батарею ресурсом у 1,5 мільйони кілометрів і 15-річною гарантією. Відомо, що акумуляторний блок використовуватиметься для живлення комерційних транспортних засобів.

Yutong, один з найбільших китайських виробників автобусів, заявив, що нові акумуляторні блоки будуть використовуватися в його електробусах. Згідно з даними компанії, нова довговічна батарея електромобіля не має деградації протягом перших 1000 циклів зарядки.

CATL і Yutong вперше підписали угоду про партнерство в 2012 році для спільної розробки акумуляторів для комерційних автомобілів, досліджуючи нові технології та матеріали. Партнери планують й надалі використовувати свої ресурси для виходу за кордон з новими транспортними засобами та акумуляторами.

Автобуси Yutong, оснащені батареями CATL, вже продаються в понад 40 країнах, включаючи Італію, Францію, Британію, Іспанію та Катар.

Китай уже домінує на ринку акумуляторів для електромобілів, лише на BYD і CATL припадає понад 50% світового виробництва тягових батарей. Згідно з даними SNE Research, минулого року продажі CATL у США та Європі подвоїлися. Акумулятори BYD і CATL вже використовуються в електромобілях Tesla, Ford, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Kia, Toyota і кількох інших провідних автовиробників.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація