Час новорічних подарунків на БРСМ-Нафта

Час новорічних подарунків на БРСМ-Нафта

18 грудня 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий рік і Різдво Христове приносить казку в кожний дім. Настає час загадувати бажання на майбутнє, забувати минулі негаразди, отримувати і дарувати подарунки ближнім. До новорічних традицій приєднується і команда Національної мережі АЗК «БРСМ-Нафта»!

Що може бути кращим для автовласників за якісне паливо? Лише великі знижки на якісне паливо! І бажано, щоб вони не стояли на місці, а зростали… Знаючи святкові побажання автомобілістів, з нагоди Нового року та Різдва Христового БРСМ-Нафта запустила всеукраїнську акцію «Тут і зараз! Знижка щотижня зростає твоя!».

Протягом п’яти казкових тижнів, з 17 грудня 2018 по 20 січня 2019, при заправці будь-якого об’єму будь-якого палива на всіх АЗК під брендом «БРСМ-Нафта», ваша знижка збільшуватиметься до 2,5 гривень на кожному літрі.

На відміну від інших пропозицій знижка надається миттєво, тут і зараз, безпосередньо у гаманець. Лише уявіть, яка економія! Тож, мерщій до нас в гості, і починай святкувати тут і зараз! Кожний ваш візит є подарунком для нашої команди, тому ми раді дякувати вам: якісним пальним, динамічними знижками і бездоганним сервісом.

Деталі акції дивіться на сайті БРСМ-Нафта.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація