Через обвал продажів Lexus раптово знизив цiни на седани ES у Китаї

Через обвал продажів Lexus раптово знизив цiни на седани ES у Китаї

11 грудня 2023
0

Компанія Lexus оголосила про значні знижки на седани ES через зменшення обсягів продажів у Китаї. Розпродаж охопить майже всі комплектації седана.

Китайські дилери знизили стартову ціну моделі ES на 7000 доларів або 17% через зниження попиту. Здешевшали усі версії, включаючи топові. Це викликано 30-відсотковим зменшенням попиту на автомобілі Lexus у першому півріччі. Китайський офіс бренду ризикує не досягти річного плану продажів у 200 тисяч машин, враховуючи, що у першому півріччі 2023 року було реалізовано лише 85 тисяч автомобілів.

Поточна модель Lexus ES випускається з 2018 року і нещодавно бізнес-седан отримав оновлену мультимедійну систему. Ймовірно, модель у Китаї також очікує на оновлення, і розпродаж пов'язаний з переходом до нового модельного року. Найбільшу знижку можуть отримати покупці базових версій із 2,0-літровим атмосферним двигуном та варіатором.

Наразі Lexus ES пропонується у Піднебесній у вигляді гібрида з 2,5-літровим «атмосферником» або зі звичайними безнаддувними моторами об'ємом 2,0 і 2,5 л.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація