Chery анонсувала дуже економічний гібридний кросовер

Chery анонсувала дуже економічний гібридний кросовер

31 липня 2022
0

Компанія Chery оголосила про те, що гібридний Tiggo 8 виходить на закордонні ринки - це відбудеться вже наступного року. Першою країною для моделі стане Бразилія, де кросовер з'явиться за назвою Tiggo 8 Pro e+. У компанії відзначають, що такий автомобіль має особливість: на відміну від класичних гібридних трансмісій з двома двигунами, у ньому використовується архітектура, що дозволяє використовувати ДВЗ та електромотори незалежно один від одного.

До складу гібридної установки входять бензиновий турбодвигун об'ємом 1,5 літра та пара електромоторів. З параметрів Chery розкриває тільки крутний момент експортної версії - він складе 510 Нм. Заявлено дев'ять режимів роботи: одномоторний/двомоторний привід, розширення діапазону, паралельний, прямий привід, рекуперацію енергії одного/двомоторного двигуна, зарядку під час руху та інші.

Витрата палива в змішаному циклі становитиме лише 1 літр на 100 кілометрів шляху, а в екологічному режимі кросовер використовує лише енергію електромоторів. Оприлюднені й динамічні показники: з місця до сотні Tiggo 8 Pro e+ розганяється за сім секунд.

У Китаї гібридний Tiggo 8 вже продається - до назви моделі додали Plus Kunpeng e+. Його характеристики відомі: 1,5-літрова «турбочетвірка» розвиває 156 кінських сил, а два електромотори сумарно видають 326 сил. Місткість батареї становить 19,27 кіловат-години, що дозволяє Tiggo 8 Plus Kunpeng e+ проїжджати на електроенергії 100 кілометрів за циклом NEDC.

Джерело: Chery

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація