Chery готує оновлену версію позашляховика Tiggo 8

Chery готує оновлену версію позашляховика Tiggo 8

17 березня 2024
0

Китайський автовиробник Chery готується представити оновлену версію свого популярного кросовера Tiggo 8. Згідно з даними каталогу міністерства промисловості КНР, автомобіль зазнав значних змін у зовнішності, але зберіг звичну технічну начинку.

Дизайнери Chery вирішили освіжити вигляд Tiggo 8, взявши за основу стилістику старших моделей бренду. Кросовер отримав повністю перероблену передню частину з новою решіткою радіатора, щедро прикрашеною хромованими елементами. Задня оптика стала прозорою, а на дверях багажника з'явився шильдик із назвою моделі. При цьому автомобіль втратив декоративні накладки на передніх крилах, що надало його вигляду більш строгий і лаконічний вигляд.

Довжина кросовера становить 4722 мм, ширина - 1860 мм, висота - 1745 мм. Колісна база, як і раніше, дорівнює 2710 мм. Автомобіль буде доступний у 5- та 7-місному виконанні, а його споряджена маса складе від 1488 до 1521 кг залежно від версії.

Під капотом оновленого Tiggo 8 розміститься знайомий 1,5-літровий турбований двигун SQRE4T15C потужністю 156 к.с. і крутним моментом 230 Нм. Максимальна швидкість кросовера становитиме 180 км/год. Силовий агрегат працюватиме в парі з 6-ступеневою «механікою» або 6-діапазонним «роботом» із двома «мокрими» зчепленнями.

Покупці зможуть вибрати один із трьох варіантів колісних дисків діаметром 17, 18 або 19 дюймів. А ось інформації про дизайн інтер'єру поки що немає - фотографії салону в каталозі міністерства відсутні.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація