Chery готує седан A8L з витратою палива 1 літр на 100 км

Chery готує седан A8L з витратою палива 1 літр на 100 км

16 вересня 2024
1

У відкритій базі Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю з'явилися сертифікаційні документи, що розкривають нові деталі про гібридний седан Fengyun A8L C-DM.

Примітно, що приставка «L» не вказує на збільшення колісної бази - довжина кузова зросла лише на 1 см завдяки зміненому обвісу. Основні зміни стосуються економічності силової установки.

Chery Fengyun A8L отримає новий дизайн передньої частини, схожий на актуальний Tiggo 8 Pro Max, що передбачає змінені крила, капот, фари та бампер. Задня частина також матиме нові ліхтарі та бампер. Однак головні доопрацювання відбулися під капотом: заявлена витрата палива у змішаному циклі WLTC складає лише 1,01 літра на 100 км.

Наразі в Китаї гібридний Chery Fengyun A8 коштує від 100 тисяч юанів (близько 14,1 тисячі доларів). Скільки котуватиме L-версія наразі не відомо.

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

NISOLEK  

У них просто немає шансів на вихід в серію з такою назвою, Ауді на всіх континентах, а тим більше в Китаї де найбльше їхніх седанів продається, запатентувала цю торгову марку.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація