Chery готується до будівництва заводів в Європі

Chery готується до будівництва заводів в Європі

04 жовтня 2023
0

Chery, автомобільний виробник №8 у Китаї, через сповільнення внутрішнього ринку Піднебесної, будує плани щодо експансії на всі основні європейські ринки, включаючи Німеччину, Великобританію, Іспанію, Італію та Францію.

До кінця 2025 року компанія випустить по три моделі кросоверів для своїх брендів Omoda та Jaecoo, включаючи повністю електричні, паливні та гібридні автомобілі, які будуть реалізовувати у Європі.

Повністю електричний Exlantix - третій бренд у списку китайського автовиробника - дебютує з повністю електричними моделями ще до початку 2025 року.

В компанії заявили, що Chery не стурбована розслідуванням Європейської комісії, оскільки, якщо її бренди працюватимуть так, як очікується, вона може прийняти рішення про створення складального заводу в Європі вже у 2024 році.

Європейська комісія розпочала розслідування щодо того, чи варто вводити штрафні мита, щоб захистити автовиробників ЄС від дешевшого імпорту електромобілів з Китаю, який, за його словами, отримує вигоду від державних субсидій.

Джерело: УкрАвтопром

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація