Chery найближчим часом випустить три новинки

Chery найближчим часом випустить три новинки

16 липня 2022
0

Компанія Chery розповіла, які автомобілі випустить найближчим часом. Йдеться про моделі Arrizo 5 GT, Arrizo 8 та оновлений Tiggo 7.

Про характеристики моделі Arrizo 5 GT ми докладно розповіли вчора. Офіційна прем'єра автомобіля має відбутися вже в серпні.

Флагманський седан D-класу Chery Arrizo 8 отримає розміри кузова 4780 х 1843 х 1469 мм при колісній базі 2790 мм та 1,5-літровий мотор SQRE4T15C на 156 к.с. Спортивному варіанту Arrizo 8 GT дістанеться турбований мотор ACTECO SQRF4J16C потужністю до 197 к.с.

У жовтні Chery обіцяє випустити оновлений варіант кросовера Tiggo 7, представлений на ринку під назвою Tiggo 7 Pro. Відомо, що автомобіль піддасться рестайлінгу, а на додаток до бензинових варіантів, матиме і гібридну модифікацію.

Уточнюється, що це буде гібрид, що підключається (PHEV). Швидше за все, в основі цієї системи виявиться чотирициліндровий турбомотор об’ємом 1,5 л і потужністю 156 к.с., що працює в парі з електродвигуном. А трансмісією виступить триступенева коробка передач DHT (Dedicated Hybrid Transmission).

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація