Chery оголосила про початок продажу седана Arrizo 8

Chery оголосила про початок продажу седана Arrizo 8

28 серпня 2022
0

На автосалоні в Ченду відбувся офіційний дебют Chery Arrizo 8, нового флагманського седана китайської марки, який пророкують конкуренти Toyota Camry. Однак Arrizo 8 коштує в рази дешевше не тільки Камрі, але навіть Corolla: ціни в Китаї починаються від 114 тисяч юанів.

Флагманський седан оснащується 1,6-літровим бензиновим мотором, знайомим по Exeed TXL (197 сил), у зв'язці з семідіапазонним «роботом» з подвійним зчепленням - в Ченду привезли саме цей варіант, що має приставку GT в назві. Як альтернативу пізніше запропонують простішу версію з 1,5-літровим двигуном на 156 кінських сил, а потім очікується поява ще двох модифікацій, з дволітровим турбомотором та гібридною установкою.

Chery Arrizo 8 побудований на передньопривідній платформі з поперечним розташуванням двигуна, задня підвіска у седана незалежна. За габаритами автомобіль знаходиться між класами C і D: він на 15 сантиметрів довший за Короллу, але при цьому на 10 сантиметрів коротший за Camry.

Arrizo 8 комплектується 12,3-дюймовим екраном мультимедійної системи, люком на даху, системою кругового огляду, проекційним дисплем, а також десятком подушок безпеки (вони включені до списку базового обладнання). Розмір колісних дисків - від 16 до 18 дюймів.

Ціни варіюються від 114-135 тисяч юанів (16,5-19,6 тисяч доларів).

Джерело: Autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація