Chery показала салон кросовера Omoda C5

Chery показала салон кросовера Omoda C5

28 серпня 2022
0

Компанія Chery продовжує ділитися подробицями про зовсім нову модель Omoda C5. Цього разу показали салон C5 - його запропонують у двох кольорових рішеннях, чорному та коричневому. Новинка отримала спортивні крісла з оббивкою з еко-шкіри та з цілісним підголівником, а також пару здвоєних екранів діагоналлю 10,25 дюйма кожен. Заявлено кілька варіантів графічного оформлення цифрового бортового комп'ютера залежно від вибраного режиму їзди.

Серед функцій комфорту - електрорегулювання водійського та пасажирського сидінь у шести та чотирьох напрямках відповідно, регулювання висоти відкриття задніх дверей багажника, атмосферне підсвічування салону у 64 кольорах, двозонний клімат-контроль та аудіосистема з шістьма динаміками. Мультимедійна система сумісна з пристроями на базі iOS та Android.

У списку доступного обладнання вказані система кругового огляду (зображення автоматично виводиться на екран на швидкості менше 20 кілометрів на годину), електричне стоянкове гальмо, безключовий доступ і запуск двигуна кнопкою. Також є бездротова зарядка для смартфона, два повноцінні підсклянники та кілька USB-роз'ємів, включаючи Type-C.

Заявлено пакет «зимових опцій», який включає обігрів вітрового та заднього скла, зовнішніх дзеркал, форсунок переднього склоочисника, кермового колеса та сидінь. Передбачено і популярний останніми роками салонний фільтр рівня N95, який забезпечує захист класу FFP2.

Omoda C5 оснащується системами допомоги водієві ADAS, серед яких адаптивний круїз-контроль, система допомоги в пробках, система попередження про фронтальне зіткнення, а також системи автономного екстреного гальмування, попередження про залишення смуги, утримання в смузі та попередження про заднє перехресне зіткнення. Ближнє та дальнє світло перемикаються автоматично.

Ціни та комплектації оголосять ближче до запуску C5 на ринку. Поки відомо, що кросовер запропонують у трьох рівнях виконання та з безальтернативним бензиновим турбомотором 1.5 потужністю 147 кінських сил. Пару йому становитиме варіатор, а привід буде лише переднім.

Джерело: Chery

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація