Chery продемонструвала міцність електромобілів

Chery продемонструвала міцність електромобілів

11 квітня 2023
0

Електричний міні-хетчбек Chery Ant став об'єктом незвичайної рекламної кампанії марки. На даху чотирьох «Мурах» (Ant у перекладі з англійської «мураха») встановили танк Т-50 вагою понад 30 тонн.

Таким чином у Chery вирішили продемонструвати міцність силової структури кузова електромобіля, що на 68,7% складається з алюмінієвого сплаву серії 6000. За даними виробника, використання такого матеріалу дозволило збільшити жорсткість конструкції на 20% й при цьому зберегти її легкість. Як стверджується, деформація кузовів хетчбеків виявилася настільки незначною, що у автомобілів навіть не заклинили двері.

Chery Ant побудований на новій платформі для «розумних» автомобілів LFS, виготовленій із високоміцного алюмінієво-магнієвого сплаву. Вага платформи - всього 94,4 кг, що на 40% менше, ніж у звичайного автомобіля. При колісній базі 2,15 м тридверний задньопривідний хетчбек досягає 3,2 м у довжину, 1,67 м - у ширину та 1,5 м - у висоту.

Електромобіль використовує 41-сильний двигун та літій-іонний аккумуляторний блок ємністю 30,6 або 38 кВт.год. Запас ходу - від 236 до 320 км у вимірювальному циклі WLTP. На китайському ринку Chery Ant коштує від 8 710 до 12 200 доларів.

Джерело: Autogeek
Фото: MyDrivers

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація