Chery створить окремий бренд для електромобілів

10 квітня 2022
0

Найближчим часом компанія Chery розширить свій модельний ряд брендом QQ, який випускатиме електромобілі. На першому етапі автомобільний «новачок» випустить чотири субкомпактні кросовери та хетчбеки. При цьому, з огляду на минулі невдачі Chery із запуском власних окремих лінійок, перспективи нового автомобільного бренду залишаються туманними.

Бренд QQ у Китаї з'явиться не вперше. Близько 20 років тому під цим найменуванням у Піднебесній випускали аналог хетчбека Daewoo Matiz. Потім назва перейшла до кількох моделей Chery, останньою з яких став електрокар QQ Ice Cream. Тепер же під окремим брендом фахівці випустять чотири субкомпактні «батарейні» та гібридні автомобілі. Новинки будуть називатися eQ1, eQ5, Wujie Max та Wujie Pro. Одна з моделей, з чуток, отримає 95-сильний електродвигун.

Крім випуску електромобілів, бренд QQ вироблятиме власні акумуляторні батареї. При цьому компанія Chery вже кілька разів намагалася запустити нові суббренди. Однак жодного разу ця ідея не мала успіху. Одним із таких прикладів є бренд Qoros, який так і не став популярним у Європі.

Джерело: CarNewChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація