Chery Tiggo 7 Pro вже на своєму шляху до України

Chery Tiggo 7 Pro вже на своєму шляху до України

16 березня 2021
13
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Вже незабаром в Україні буде представлена вражаюча новинка бренду з Піднебесної – кроссовер Chery Tiggo 7 Pro. Це дійсно крок вперед у всіх сенсах – новинка отримала визнання на багатьох ринках за сукупністю своїх характеристик, пропонуючи споживачам сучасні технології за оптимальною ціною.

Дизайн моделі інтерпретує живу концепцію руху, засновану на розвитку від біонічних елементів до чуттєвої естетики сприйняття. Передня решітка Tiggo 7 Pro виконана в оригінальному 3D-матричному стилі, який створює ефект глибокої перспективи завдяки грі світла і тіні. Світлодіодні фари зайняли найвищу позицію на стику решітки радіатора та капота, і завдяки хижацькому «примруженню» надають Tiggo 7 Pro виразного та престижного вигляду.

Виражені профільні лінії кузова автомобіля в поєднанні з трьома фактурними бічними лініями, плавно похилим дахом до задньої стійки та спойлером додають зовнішності автомобіля агресивності та швидкості.

Характерною особливістю Chery Tiggo 7 Pro є світлодіодні задні ліхтарі, з'єднані між собою виразною світловою стрічкою. Завдяки їх геометрії автомобіль візуально здається ширшим та більш стабільним.

Над дизайном моделі працювала міжнародна команда дизайнерів концерну CHERY на чолі з колишнім керівником американської команди дизайнерів General Motors Стівом Юмом. Він також має досвід роботи у Ford та Hyundai та є співавтором таких відомих автомобілів, як концепт Cadillac ElMiraj, Cadillac ATS / CTS, Chevrolet Cruze, GMC Arcadia, Hyundai Santa Fe, концепт Lincoln Center та Lincoln Navigator.

Перейдемо до технічних особливостей новинки - Tiggo 7 Pro, як і Tiggo 4, Tiggo 7 та Tiggo 8, побудований на платформі T1X. Сучасна платформа T1Х забезпечує більше простору в передній і задній частині авто, а автомобілі на цій платформі добре поводять себе на будь-якому покритті, хоча основне покликання бути жителями міста. Колісна база T1X може бути від 2560 до 2800 мм, а дорожній просвіт - від 145 до 190 мм.

Розміри автомобіля складають 4500x1842x1705 мм, колісна база сягає 2670 мм. Дорожній просвіт Tiggo 7 Pro становить 190 мм, кут заїзду - 20°, а кут з’їзду - 21°. Передня незалежна підвіска типу McPherson забезпечує точне рульове управління, хороше зчеплення та високу надійність. Ззаду багатоважільна незалежна підвіска, аналогічна тій, що використовується на преміальних моделях, поліпшує керованість і стійкість у поворотах та забезпечує відмінне поглинання ударів та комфорт.

Об'єм багажного відділення кроссоверу складає 475 літрів. Коли задні сидіння складені, корисний простір збільшується до 1500 літрів.

Міцність нижньої частини кузова забезпечується використанням потрійних лонжеронів, які беруть участь у поглинанні енергії удару, що робить кузов енергоємним та стійким до деформацій. Сам кузов Chery Tiggo 7 Pro виготовлений зі сталі Benteler різних марок, з часткою високоміцних сталей в структурі кузова на рівні понад 60%

І це лише деякі із переваг Chery Tiggo 7 Pro!

Компанія «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційний дистриб'ютор автомобілів Chery в Україні, анонсує появу новинки в дилерській мережі вже у квітні цього року. Ціни та умови попереднього замовлення будуть опубліковані найближчим часом.

Слідкуйте за нашими новинами в Facebook, Instagram, YouTube!

Дилерська мережа Chery Дилерська мережа Chery

Офіційним імпортером автомобілів Chery на українському ринку є ТОВ «Сі Ей Автомотів» (входить до складу корпорації Укравто). Роботу на нашому ринку компанія почала в 2006 році.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Дилерська мережа Chery

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ser Gio  

Прочитав про всяку мішуру - фари, решітку радіатора і лінії кузова, а про саме основне - який двигун і коробка не знайшов інфи. Автомобіль - це ж не мобільний телефон з ельдорадо. Хотілось би більше інфи по темі.

+12-1ВІДПОВІСТИ  
slava_sumy  

Ser Gio, вроде 1,5 турбо, коробка - автомат.как вариант посмотреть мск сайт чери

+3-4ВІДПОВІСТИ  
Pluto73  

slava_sumy, варик вроде. потому и молчат - нечем хвастаться

+3ВІДПОВІСТИ  
Alexander Korotenko  

чистая конденсированная реклама )))
лучше на новый хавал H6 снимите обзор, когда доплывут, судя по предварительной информации очень даже

+7-1ВІДПОВІСТИ  
G_Shock  

Согласен с предыдущим комментарием, Хавал Н6 2021 прям очень интересует. Но стоит признать, что визуально Про7 очень хорошо смотрится. От технической части вряд ли можно что-то новое ожидать. Вангую турбобензин 1,5 как на старых моделях и простенький робот. И обязательно монопривод.

+5-1ВІДПОВІСТИ  
denkrest2  

G_Shock, вариатор и 1.5 турбо , цена ниже хавала .

+2ВІДПОВІСТИ  
Vadimonych  

Я також за Хавал Н6 2021

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Yura_N  

На Пежо 3008 похож

-2ВІДПОВІСТИ  
Андрей 123456789  

НИОЧЕМ ! Ни о мощности двигателей. Ни о приводе. Ни о динамике розгона. НИОЧЕМ!!!

+6ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Лучше бы к нам джили зашли, с их новыми авто.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Размеры, подвеска, дизайн. И всё? А двигатели, трансмиссия? Ведь именно от этого в подавляющем большинстве случаев зависит выбор автомобиля. Неужели кроме этой рекламы не смогли узнать у импортёра какие-нибудь подробности?

+1ВІДПОВІСТИ  
slava_sumy  

на оф. сайте х-ки уже есть

+1ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

slava_sumy, да, в каких-то новостях с доменом ua написали, что турбодвижок 1,5 и вариатор. В принципе, с таким сочетанием жить можно - разгон до сотни (правда, зачем он нужен на практике - непонятно) указан 9,8 секунд.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація