CHERY в Україні представила флагманський повнопривідний кросовер TIGGO 8 PRO

CHERY в Україні представила флагманський повнопривідний кросовер TIGGO 8 PRO

08 вересня 2023
0

Офіційний дистриб'ютор автомобільного бренду CHERY в Україні, компанія  «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» (частина корпорації  «УКРАВТО»), оголосив про першу поставку та розпочаток продажу нового повнопривідного 7-місного CHERY TIGGO 8 PRO.

TIGGO 8 PRO став найбільшим і найпотужнішим кросовером CHERY, представленим на українському ринку за останнє десятиліття. Він вражає своїм сильним та стильним зовнішнім виглядом, потужністю та багатим набором преміальних опцій.

Особливо варто відзначити, що TIGGO 8 PRO має новий рівень гарантії, який став однією з найкращих пропозицій на ринку нових легкових автомобілів в Україні - 7 років або 200 000 кілометрів пробігу, в залежності від того, що настане раніше.

Цей кросовер має колісну базу 2710 мм, кліренс 190 мм та габаритні розміри 4722 / 1860 / 1705 мм (д / ш / в), споряджена маса 1787 кг. Об’єм багажного відділення при складених сидіннях третього ряду становить 1179 літрів, що робить його ідеальним для комфортних подорожей з великим багажем.

Кросовер оснащений бензиновим турбодвигуном CHERY нового покоління 2,0 TGDI потужністю 245 к.с. і максимальним крутним моментом 375 Нм (при обертах 2000~4000), при цьому він відповідає високим екологічним стандартам Євро-6b. Завдяки 7-ступеневій коробці передач з подвійним зчепленням (DCT), витрати пального в змішаному циклі становлять 9 літрів на 100 кілометрів.

Окрему увагу заслуговує інтелектуальна система повного приводу, що складається з систем відомої компанії ZF Friedrichshafen та незалежних передньої та задньої підвіски, які підвищують курсову стійкість позашляховика.

TIGGO 8 PRO приємно дивує солідним набором опцій, багато з яких зазвичай притаманні автомобілям преміум-класу. Він оснащений безключовим доступом та запуском двигуна, електроприводом дверей багажного відділення, 12,3-дюймовою світлодіодною панеллю приладів, двозонним клімат-контролем та багатьма іншими опціями.

Зовнішній вигляд TIGGO 8 PRO підкреслюють 18-дюймові легкосплавні колісні диски, світлодіодна оптика головного світла, фари ззаду та ходові вогні. В салоні можна насолоджуватися панорамним дахом, сидіннями з преміальної еко-шкіри та атмосферним підсвічуванням.

Новий 7-місний повнопривідний CHERY TIGGO 8 PRO вже доступний у офіційних дилерів CHERY в Україні за ціною від 1 425 000 гривень.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація