Chery виведе на європейські ринки бренди Omoda, Jaecoo та Exlantix

Chery виведе на європейські ринки бренди Omoda, Jaecoo та Exlantix

26 січня 2024
0

Chery планує вивести на європейські ринки одразу три нові марки, кожна з яких буде продавати три різні моделі. Якщо перші кроки марок на європейському континенті виявляться успішними, китайський автовиробник буде працювати над створенням виробничих потужностей у одній з європейських країн.

Відомо, що автовиробник представить машини брендів Omoda, Exlantix та Jaecoo. Відомо, що Omoda буде продавати кросовер моделі 5, вже починаючи з цієї весни. Під брендом Jaecoo буде доступний новий кросовер під назвою Jaecoo 7. Після запуску цього бренду автовиробник планує випустити новий бренд преміум-класу під назвою Exlantix.

Під час нещодавнього інтерв'ю Auto News Europe керуючий директор Chery Europe Йохен Туетінг сказав, що автовиробник зможе успішно запустити всі три бренди.

«Теоретично ми могли спочатку прийти в Європу лише з одним брендом, але ми хочемо дати зрозуміти, що Chery займає широкі позиції у різних сегментах. Ми обрали класичну концепцію дилерської мережі. Відомі роздрібні продавці найкраще знають свій регіон продажів і найкраще вміють звертатися до потрібних клієнтів», - зазначив він.

У Chery поки не дають прогнозів стосовно планів продажів, але компанія сподівається продати в Європі «достатньо» машин.

«Тема виробництва в Європі для нас, безумовно, актуальна. Ми впевнені, що місцеве виробництво з часом окупиться», - додав Туетінг.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація