Chevrolet готує новий бюджетний кросовер

Chevrolet готує новий бюджетний кросовер

22 липня 2022
0

Опубліковано перше офіційне фото Chevrolet Seeker. Невеликий бюджетний кросовер представлять 28 липня, а у виробництво він надійде з осені. Перші подробиці моделі розкрили на офіційному сайті General Motors.

Презентація Chevrolet Seeker відбудеться у Шанхаї, адже саме на китайському підприємстві SAIC-GM налагодять випуск моделі. Втім, кросовер планують продавати в усьому світі. Базова версія коштуватиме приблизно 20 000 доларів.

На тизері автомобіль затемнений, але раніше в інтернет потрапили шпигунські фото Chevrolet Seeker із Китаю. Кросовер відрізняється оригінальним дизайном із тоненькими світлодіодними фарами, рельєфними боковинами та широкою решіткою радіатора. Задні крила трохи розширені.

Крім того, запропонують спортивний варіант RS з обважуванням і 18-дюймовими дисками. За розмірами кросовер займає нішу між Chevrolet Tracker та Equinox.

Габарити Chevrolet Seeker 2023:

  • довжина - 4 537 мм;
  • ширина - 1 823 мм;
  • висота - 1 564 мм;
  • колісна база - 2 700 мм.

Кросовер Chevrolet Seeker оснастять 1,5-літровим 179-сильним бензиновим турбомотором і 6-ступінчастою автоматичною КПП. Очікуються версії з переднім і повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація