Chevrolet готується до презентації нового середньорозмірного пікапа

28 червня 2022
0

Chevrolet готується до прем'єри нового середньорозмірного пікапа. Вантажівка Colorado наступної ітерації буде показана 28 липня, але поки що компанія General Motors показала тизер, з якого можна зробити висновок, що екстремальна позашляхова модифікація Colorado ZR2 буде показана разом зі звичними робочими версіями. За неофіційними даними на «третьому» Colorado замість 3,6-літрового «атмосферника» V6 з'явиться чотирициліндровий турбомотор об'ємом 2,7 літра.

Навіть неінформативний відеотизер демонструє, що Chevrolet Colorado ZR2 не буде зменшеною копією «старшого» Silverado ZR2. У середньорозмірного пікапа буде більш традиційна оптика і порівняно невелика решітка радіатора, зате з заводу з'явиться «кенгурятник», хоча в актуальної моделі такої опції немає.

Американські журналісти вважають, що новий Chevrolet Colorado виявиться глибоко модернізованою версією актуального пікапа, і на революцію покупцям не варто розраховувати. Перехід на «турбочетвірку» новація тільки для Colorado, адже на інших вантажівках General Motors цей двигун використовується з 2018 року. Перевага в потужності над «атмосферником» V6 3.6 невелика (314 проти 310 кінських сил), а ось момент збільшиться значно з 373 до 472 Нм.

Всі подробиці про нове сімейство Chevrolet Colorado стануть відомі 28 липня. Випускати пікапи продовжать на заводі General Motors у штаті Міссурі.

Джерело: Chevrolet

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація