Компанія Chevrolet готує електричний Corvette

Компанія Chevrolet готує електричний Corvette

07 вересня 2023
0

Chevrolet нещодавно представив гібридний варіант суперкара Corvette під назвою E-Ray. Але американський автовиробник йде ще далі і готує електричну версію легендарного суперкара. Компанія поки не розкрила подробиць, але підтвердила, що Corvette EV вже проходить випробування та найближчим часом піде в серію.

Інсайдери повідомляють, що американські інженери можуть встановити на новинку три, або чотири електромотори сумарною потужністю близько 1000 кінських сил. Двомісний салон, швидше за все, буде аналогічний бензиновому Corvette. Очікується, що офіційний дебют новинки відбудеться у середині 2024 року, а старт продажів розпочнеться на початку 2025-го.

Також варто очікувати, що Corvette EV коштуватиме набагато дорожче, ніж базова версія суперкара з бензиновим двигуном, за яку американські дилери просять 62 195 доларів. Також, можливо, крім купе Corvette EV може пропонуватися і у вигляді родстера.

За попередніми даними, тягова акумуляторна батарея буде інтегрована у підлогу суперкара. Завдяки допрацьованій аеродинаміці та трьом електромоторам, машина зможе розганятись до 320 км/год. Не виключено, що з місця до першої сотні Corvette EV розганятиметься за 2,5 секунди, щоб скласти гідну конкуренцію основним конкурентам, які з’являться на ринку у найближчі роки.

Джерело: Autogeek
Фото: Top Speed

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація