Chevrolet готує конкурента Ford Maverick

Chevrolet готує конкурента Ford Maverick

12 березня 2024
0

General Motors, вразивши приголомшливим успіхом нового Ford Maverick, вирішив поповнити лінійку аналогічною моделлю. Вона вийде під маркою Chevrolet.

Новинка від GM приєднається до сегменту компактних пікапів та буде виконана в актуальній стилістиці марки. Видання Carscoops опублікувало перший рендер моделі. Судячи з нього, у пікапа атлетичний кузов з плавними лініями, широкий капот, масивна решітка радіатора, двоярусні фари, бампер із захисною накладкою.

Також можна відзначити квадратні колісні арки із пластиковими накладками, які приховують великі колеса, підніжку та містку вантажну платформу. У компанії зазначили, що пікап поєднуватиме в собі технологічність та практичність. Тому оснащення салону новинки обіцяють зробити сучасним.

За даними інсайдерів, автомобіль запропонують із гібридною силовою установкою на основі 1,5-літрового чотирициліндрового турбодвигуна потужністю 170 к.с., який доповнений електромотором на 188 к.с. Інформації, коли компанія презентує хоча б концепт нової моделі, зараз немає.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація