Chevrolet готує проєкційний дисплей з доповненою реальністю

Chevrolet готує проєкційний дисплей з доповненою реальністю

19 червня 2023
0

У Chevrolet розробляють інноваційний проєкційний дисплей з технологією доповненої реальності. Це дасть змогу зробити керування авто інформативнішим. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

У Німецькому відомстві з патентів і товарних знаків виявили нову розробку від Chevrolet. У ньому описується технологія, яка дає змогу водіям обмінюватися інформацією щодо ситуації на дорозі в реальному часі та передавати її на проєкційний дисплей.

У патенті сказано, що один водій може їхати маршрутом і записувати відеоролики зі звуком. Потім ці ролики отримають інші водії, які можуть дізнатися корисну інформацію за своїм маршрутом.

Для роботи системи достатньо наявність камер, системи GPS, проєкційного дисплея, мікрофона та динаміків. Всі ці пристрої будуть доступні у базових комплектаціях багатьох майбутніх автомобілів Chevrolet.

Для технології передбачено відразу кілька сфер застосування. Водії можуть ділитися не лише цікавими місцями, а й інформацією про негоду, попередження про сильну спеку та небезпечних диких тварин у регіоні.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація