Chevrolet показала недорогу сімейну модель Spin

Chevrolet показала недорогу сімейну модель Spin

20 січня 2024
1

Опубліковано перші офіційні фото нового Chevrolet Spin. Бюджетний мінівен пройде модернізацію і в березні буде презентований у Бразилії. Про це повідомляється на сайті концерну General Motors.

Chevrolet Spin - 4,35-метровий семимісний мінівен на платформі седана Cobalt, який представлений і в Україні. Модель випускають з 2012 року і її вже кілька разів серйозно оновлювали. Вартість авто стартує з $15 000.

Chevrolet Spin 2024 впізнається за повністю новою передньою частиною. У авто широка розділена решітка радіатора і стрілоподібні діодні фари. Також замінено передній бампер і капот, а захисний пластиковий обвіс став більш вираженим.

Салон Chevrolet Spin 2024 показали тільки частково, але видно, що у мінівена нова передня панель, сучасний віртуальний щиток приладів і збільшений сенсорний дисплей. Топова версія отримала Wi-Fi, датчик дощу і камеру заднього виду.

Новий Chevrolet Spin збереже 1,8-літровий бензиновий двигун потужністю 111 к.с., здатний працювати і на етанолі. Модель комплектують 6-ступінчастими механічною та автоматичною КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

За 15 тисяч цікава тачка. Але в Україні Ланос, коли ще випускався, новий з кондиціонером коштував 10 тисяч долларів, Авео 12 тисяч, а Лачеті 16 тисяч. Чи то технології дешевшають, чи в США просто ціни адекватні. Це приблизно чотири середні зарплати в США.

-9ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація