Chevrolet різко збільшила виробництво електричного Blazer

Chevrolet різко збільшила виробництво електричного Blazer

19 липня 2023
0

Перший електричний Chevrolet Blazer вирушив із заводу General Motors Ramos Arizpe у Мексиці до США. Ця інформація з'явилася через два тижні після оголошення про складання першого товарного електромобіля.

Як повідомив Тересо Медіна Рамірес, генеральний секретар Конфедерації робітників Мексики (CTM), завод Ramos Arizpe виробляє 65 одиниць Blazer EV на годину. Першу партію вже відправлено до США.

Виробничий комплекс GM у Мексиці розрахований на 4000 осіб. Половина з них призначена для електромобілів. Окрім Blazer EV на підприємстві виробляють електричний Equinox. Зі слів Раміреса, поки немає запланованої дати, коли перший з них покине комплекс.

На ринку електричний Blazer запропонують у п'яти комплектаціях, включаючи 1LT, 2LT, RS, поліцейську версію (PPV) та першу електричну модель Chevrolet SS. Залежно комплектації запас ходу складе від 400 до 515 км.

Першими цього літа на ринку з'являться модифікації 2L та RS вартість від 47 595 та 51 995 доларів. Наступної зими до них приєднається базова версія 1LT зі стартовим цінником близько 44 995 доларів.

Раніше передбачалося, що цієї осені в США стартують продажі Blazer EV SS. Але, як зазначено на сайті Chevrolet, на ринку такий кросовер з'явиться навесні 2024 року.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація