Chevrolet зробив лімітований Camaro для Японії

Chevrolet зробив лімітований Camaro для Японії

10 вересня 2022
0

Chevrolet Camaro поточного шостого покоління - модель вже не надто молода. Купе і кабріолет останньої генерації випускаються з 2016 року і поки не йдеться про наступника. Але підтримувати інтерес аудиторії до автомобіля все-таки потрібно, тому американська компанія вирішила піти перевіреним шляхом та анонсувала лімітовану версію. Нову модифікацію Rapid Blue Edition випустили обмеженим тиражем та виключно для шанувальників моделі на японському ринку.

За основу було взято спорткар у комплектації LT RS, який пофарбували у яскраво-блакитний колір Rapid Blue, який поєднується з чорно-білою шкіряною оббивкою сидінь. Цим відмінності версії лімітованої від стандартного Chevrolet Caamro і вичерпуються.

Автомобіль зберіг штатний 275-сильний 2,0-літровий бензиновий турбомотор у поєднанні з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Купе у версії Rapid Blue Edition при цьому на дві з лишком тисячі доларів дорожче за звичайну машину у виконанні LT RS.

Тираж Chevrolet Camaro Rapid Blue Edition складе 20 екземплярів, прийом замовлень на які буде відкрито онлайн з 23 по 25 вересня. Покупцям разом із автомобілем отримають виконаний у стилі коміксів спеціальний плакат.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація