Чи варто довіряти підбір авто фірмі посереднику

08 липня 2021
1

Ще кілька десятиліть тому власний автомобіль був розкішшю. Сьогодні ситуація кардинально змінилася – практично в кожній родині є транспортний засіб, нерідко – не один. Машина перестала бути бажаним, але недоступним придбанням. Навіть володарі дуже скромного бюджету можуть дозволити собі придбати транспорт, який істотно полегшує стрімке і насичене переміщеннями життя.

Одне з популярних в українців рішень – покупка автомобіля з пробігом, який уже побував у експлуатації, за рахунок чого вартість його істотно відрізняється від ціни аналогічного нового авто, чим і залучає володарів обмежених фінансів. Звичайно, якщо можливості дозволяють, краще взяти авто з салону і не турбуватися про його якість. Але в більшості випадків покупці роблять вибір на користь б/у транспортних засобів і таке рішення цілком виправдане.

Чим відрізняється автомобіль з пробігом від нового? Найголовніша відмінність криється в технічному стані, адже проїздивши по дорогах певний час машина зношується (навіть при дуже акуратному і дбайливому ставленні). Здійснюючи підбір авто з пробігом багато потенційних автовласників забувають про те, що проблеми можуть бути приховані досить добре, адже головна мета продавця – виручити якомога більшу суму за свій товар.

Компанія Motorscout надає послугу з підбору авто з пробігом. У чому сенс пропозиції? Клієнт звертається у фірму і повідомляє важливі для нього критерії пошуку транспортного засобу. Співробітники компанії виконують всю роботу з пошуку, підбору, діагностики, огляду автомобіля і пропонують на вибір замовника найкращі варіанти зі знайдених. При цьому вартість робіт фахівців компенсується приємними знижками, які вони вміють отримувати у продавців. Вигода очевидна:

  • у замовника не виникає ніяких складнощів у справі знаходженні машини мрії;
  • клієнт компанії повністю позбавляється від ризиків придбання неякісного товару;
  • скориставшись послугою клієнт компанії-посередника не витрачає свій час, сили і нерви;
  • в замовника послуги немає необхідності володіти знаннями в технічній сфері і комунікації з продавцями.

Чому ж при наявності стількох вигод деякі покупці не наважуються довірити підбір авто професіоналам? Як показує досвід, причини у такої недовіри різні: дехто не хоче переплачувати (хоча ця сума і невелика, як уже було зазначено вище, вона зменшується в процесі зниження вартості авто за рахунок торгу). Інші бояться шахраїв і не хочуть довіряти стороннім людям прийняття важливого для них рішення. Друга причина вельми логічна, але тільки в тому випадку, якщо покупець має необхідні скіли – знає, які питання задавати продавцеві, щоб вивідати всі секрети про авто, вміє бачити дрібні дефекти і пошкодження, може самостійно вивчити історію транспортного засобу, вміє торгуватися, не боїться витрат часу і навіть в самих стресових ситуаціях залишається емоційно стійким. В такому випадку – так, переплачувати не варто. Але зізнайтеся, як багато людей серед ваших знайомих можуть впоратися із завданням професійного підбору авто самостійно?

Чи варто довіряти підбір автомобіля з пробігом фірмі-посереднику? Так, але при дотриманні простого правила – шукайте надійного постачальника послуг, який напевно заслуговує вашої довіри. Дізнатися про репутацію компанії допоможуть відгуки (шукайте їх в Мережі), рекомендації знайомих, відкритість інформації про діяльність фірми. Компанія Motorscout надає послуги підбору авто по всій території України. Знайти інформацію про роботу з фахівцями фірми не складе труднощів.

Джерело інформації: https://motorscout.com.ua/uk/

Джерело: Motorscout

Обговорення новини

Hots  

Люблю нашу страну, но больше делом чем словом.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація