Christian von Koenigsegg влаштував екскурсію заводом Koenigsegg

Christian von Koenigsegg влаштував екскурсію заводом Koenigsegg

03 квітня 2022
0

У Швеції базується виробник одних із найшаленіших автомобілів у світі - бренд Koenigsegg місцем для своєї штаб-квартири вибрав місто Енгельхольм. На потужностях компанії ведеться і виробництво клієнтських гіперкарів і розробка нових технічних рішень.

Розповідь про фабрику у Швеції починається з робочого кабінету Крістіана фон Кенігсегга, в якому зберігається безліч пам'ятних реліквій та різноманітних сувенірів та аксесуарів, що відсилають до історії автовиробника. Після демонстрації офісного простору екскурсія вирушає до робочої зони заводу. Крістіан фон Кенігсегг показав відділ, у якому працюють інженери, які випробовують силові агрегати.

У момент зйомки відеоролика фахівці тестували 5,1-літровий V8 із подвійним турбонаддувом від моделі Jesko. У перспективі стенд буде модернізований, що дозволить імітувати вищі навантаження, що дасть можливість тестувати інноваційне паливо Vulcanol - метанолу, створеного на основі вуглекислого газу, який викидають діючими вулкани.

У кадрі показали також перший ходовий прототип гіперкара Koenigsegg Gemera та прототип моделі Koenigsegg Jesko, які готуються до виробництва та постачання клієнтам. Крім того, блогер і голова фірми приділили увагу новим технологіям Koenigsegg - двигун Freevalve, електромоторам і трансмісії - які будуть реалізовані в наступних гіперкарах бренду.

Джерело: YouTube Mr JWW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація