Dacia презентувала оновлений електричний кросовер Spring

Dacia презентувала оновлений електричний кросовер Spring

21 лютого 2024
0

Компактний електричний кросовер Dacia Spring, який у компанії позиціонують як конкурента Citroen e-C3 та Fiat Panda, пройшов глобальну модернізацію та обзавівся двонаправленою зарядкою.

Зовнішність електрокара виконали у новій мові дизайну марки. У результаті він виглядає як зменшений Duster. Він отримав аналогічні світлодіодні фари та задні ліхтарі, решітку радіатора та бампери з масивним облицюванням.

Також можна відзначити широкі колісні арки із пластиковими накладками та збільшений дорожній просвіт. Ще Spring допрацювали крила та додали стрічку на задню стійку. Їздить кросовер на 16-дюймових колесах. А в його палітру кольорів для кузова додані відтінки Brick Red і Safari Beige.

Обновився і салон електромобіля. У його оснащення включили 7-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 10,1-дюймовим екраном, нове рульове колесо, джойстик для вибору режимів їзди, слот для бездротової зарядки смартфона і базовий пакет систем допомоги водію та асистентів безпеки ADAS. Ще покращили матеріали в обробці салону.

Змін у силовій установці немає. Dacia Spring 2024, як і раніше, доступний з електромотором потужністю 45 і 65 к.с. Запас ходу 220 км забезпечує батарея на 26,8 кВтг. Однією з особливістей моделі є можливість двонаправленої зарядки. Це означає, що ви можете використовувати невелику батарею для живлення електричних пристроїв.

Збірку нового Spring налагодять на заводі компанії у Китаї. Його постачання до Європи розпочнеться у жовтні цього року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Duster

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація