Dacia запропонувала низку цікавих опцій для моделі Sandero

Dacia запропонувала низку цікавих опцій для моделі Sandero

30 серпня 2024
0

У лінійці румунської марки Dacia однією з найпопулярніших моделей є модель Sandero. Він не так давно пройшов оновлення, але виробник вніс ще кілька коригувань, щоб зробити модель ще більш конкурентоспроможною.

Так, до стандартного оснащення Sandero тепер входить набір систем безпеки ADAS. Ще для кросовера запропоновано розширену палітру відтінків для кузова, нові варіанти оздоблення салону та легкосплавні диски з особливим дизайном. Також до сімейства додано топову версію Journey. Усе для того, щоб модель могла скласти конкуренцію на ринку новим Citroen C3 і MG3, яким обіцяно багате оснащення, але низький цінник.

Журналісти видання Motor1 звернули увагу на те, що з переднього бампера Sandero 2025 зник радар. Замість нього у вітрове скло інтегровані камери і датчики, які дозволяють повноцінно працювати системам ADAS. Вони включають вдосконалене автоматичне гальмування, розпізнавання дорожніх знаків і систему допомоги при русі по смузі.

У компанії відзначили, що крім нових Citroen C3 і MG3 кросовер також змагається в сегменті з такими моделями, як Hyundai i20, Mazda2, Opel Corsa, Peugeot 208, SEAT Ibiza, Skoda Fabia і Toyota Yaris.

Джерело: Авто Центр
Фото: Dacia

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація