DAF презентує онлайн-платформу для управління автопарком

DAF презентує онлайн-платформу для управління автопарком

17 квітня 2024
0

Компанія DAF Trucks представляє онлайн-платформу для керування автопарком - Paccar Connect. Тепер нові вантажівки DAF моделей XB, XD, XF, XG і XG+ почнуть комплектуватися передовою телематичною системою. Підключення та оновлення програмного забезпечення буде розраховане на 10 років, причому абсолютно безкоштовно.

Оператори зможуть отримувати в режимі онлайн 24/7 інформацію про продуктивність конкретної машини або всього автопарку, а також дані про роботу того чи іншого водія.

Як опція автомобіль буде комплектуватися планшетом, який також можна підключити до навігаційної системи DAF Navigation із закладеними базовими маршрутами від оператора. Важливо, що онлайн-платформа може легко інтегруватися з логістичними програмами третіх сторін.

Для отримання більш докладнішої інформації можна замовити додаткові функції. Це Eco Score, яка детально аналізує роботу водія, та Vehicle Healt, яка здійснює дистанційну діагностику автомобіля. Все це оптимізує роботу автопарку та підвищує прибутковість вантажоперевезень.

Джерело: Авто Центр
Фото: DAF Trucks

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація