Daihatsu представив стильний концепт Rocky Crossfield

Daihatsu представив стильний концепт Rocky Crossfield

26 липня 2024
0

На міжнародній автомобільній виставці 2024 Gaikindo Indonesia International Auto Show презентували цікавий концепт Rocky Crossfield.

Компактні позашляховики Daihatsu Rocky/Toyota Raize актуального покоління з'явилися 2019 року, але це не зупиняє виробника пропонувати цікаві варіанти на їхній базі. Зокрема, концепт Daihatsu Rocky Crossfield, показаний на автошоу в Індонезії, привертає увагу цікавими модифікаціями, що підкреслюють позашляховий потенціал моделі.

Позашляховик отримав нефарбовані пластикові бампери, нове облицювання радіатора, розширювачі колісних арок і символіку «Rocky Crossfield». Світлодіодну світлотехніку замінили на галогенові фари, які скомбіновані з додатковими жовтими протитуманними фарами. Стандартні шини та диски замінили на 16-дюймові з «зубастою» позашляховою гумою Dunlop. На даху встановили масивний експедиційний багажник.

Rocky Crossfield пофарбований у пісочний Sand Beige Metallic, який вдало контрастує з чорними акцентами.

У салоні можна виявити інфо-розважальну систему з 9-дюймовим сенсорним екраном, а для елементів декору використано сірий відтінок Dark Grey Metallic. Під капотом розташовується атмосферний 1,2-літровий 3-циліндровий мотор Toyota, який має у своєму активі 65 кВт/86 к.с. і 105 Нм. У парі з ним працює безступінчатий варіатор CVT.

Цікаво, що це не перша версія Crossfield у Daihatsu Rocky. Два роки тому на Токійському автошоу було представлено однойменний концепт із гібридним силовим агрегатом, LED-світлотехнікою, бамперами в колір кузова, багажником на даху, шинами Toyo і підвіскою зі збільшеним кліренсом.

Джерело: Авто Центр
Фото: Paultan.org

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація