Дебют зарядженого електромобіля Chevrolet Blazer EV SS відкладається

Дебют зарядженого електромобіля Chevrolet Blazer EV SS відкладається

10 липня 2023
0

Виробництво електричної версії Chevrolet Blazer стартувало тиждень тому. У продажу базовий електрокросовер очікується наприкінці літа, тоді як високопродуктивна версія SS відкладається до весни 2024 року. Хоча спочатку передбачалося, що Blazer EV SS з'явиться на ринку вже цієї осені.

Електричний Chevrolet Blazer дебютував на виставці CES 2022 року. Він стане першим електромобілем бренду, доступним у SS-версії. Зовні такий кросовер відрізняється спеціальною чорною передньою решіткою, унікальними задніми захисними пластинами та шильдиками «SS».

Blazer EV побудований на електричній платформі GM Ultium. За попередніми даними, «заряджену» версію кросовера укомплектують системою повного приводу та силовою установкою віддачею 557 к.с. та 879 Нм крутного моменту. У режимі Wide Open Watts (WOW), аналогічному режиму Watts to Freedom у Hummer EV, він розігнятиметься до 96 км/год менш ніж за 4 секунди.

Продажі «звичайного» Chevrolet Blazer EV почнуться з двох комплектацій: 2LT із запасом ходу 293 км і стартовим цінником 47 995 доларів та RS - 515 км і 51 995 доларів. До наступної зими вийде ще п'ять комплектацій, а навесні 2024 року версія SS з рекомендованою роздрібною цінною 65 995 доларів. Без підзарядки такий кросовер проїжджатиме до 789 км.

Комплектація 1LT із запасом ходу 398 км та цінником від 44 995 доларів вийде наприкінці 2024 року. Також Blazer EV має спеціальну поліцейську версію Police Pursuit Vehicle (PPV).

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація