Дебютувало нове покоління пікапу Chevrolet Colorado

Дебютувало нове покоління пікапу Chevrolet Colorado

29 липня 2022
0

Chevrolet представив нове, третє покоління Colorado. Chevrolet Colorado минулого покоління, представлений в 2011 році, було технічно пов'язаний з Isuzu D-Max. Модель 2023 була повністю оновлена ??через 11 років. Раніше Colorado був доступний з подовженою кабіною та вантажною платформою різної довжини. Наразі доступна тільки версія Double Cab.

Хоча Colorado є молодшим братом Silverado, його розміри не можна назвати компактними. Пікап має довжину 5,41 метра та колісну базу 3,34 метра. Обвіси коротші, ніж раніше, що, звичайно ж, має покращити можливості пікапа поза асфальтом.

Новий Colorado оснащений плоскими фарами, що розташовані високо спереду, що є головною новою конструктивною особливістю. У задній частині знаходяться відносно прості прямокутні ліхтарі.

Colorado отримав сучасний інтер'єр з 8-дюймовою цифровою панеллю приладів і 11,3-дюймовою інформаційно-розважальною системою.

Chevrolet пропонує Colorado у комплектаціях LT, Z71, Z71 Trail Boss, ZR2 та як просту бізнес-версію Work Truck.

Пікап буде доступний із чотирициліндровим бензиновим двигуном 2.7 з турбонаддувом, який буде доступний у трьох варіантах потужності. Найпотужніша версія ZR2 видає близько 310 к.с. та 580 Нм. Середній варіант видає 310 к.с., але має менший момент, що крутить, - 530 Нм. Ця версія двигуна використовується варіантами Z71, LT та Work Truck. LT та Work Truck у стандартній комплектації мають версію 2.7 потужністю 240 к.с. та 350 Нм.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація