DeLorean DMC-12 Джона Делореана пустили на годинники

DeLorean DMC-12 Джона Делореана пустили на годинники

11 грудня 2022
1

3 липня 1985 року у прокат вийшов фільм «Назад у майбутнє», а одним із головних героїв культової кінотрилогії став автомобіль DeLorean DMC-12, який зіграв роль машини часу. Особливого ринкового успіху спорткар з кузовом з нержавіючої сталі не здобув, зате назавжди вписав себе в історію світового автопрому та світової культури. І зараз у фанатів DeLorean та «Назад у майбутнє» з'явилася унікальна можливість отримати частинку спорткара засновника марки.

Особистий DeLorean DMC-12 Джон Делореан до наших днів не дожив, оскільки був необачно утилізований, але окремі елементи машини все-таки збереглися. У результаті частину кузовних деталей спорткара засновника DeLorean Motor Company перетворили на ексклюзивний годинник.

Компанія REC Watches представила годинник SPX DeLorean Limited Edition, який буде випущений обмеженим тиражем в 456 примірників - елемент годинника, що обрамляє циферблат, зроблений з нержавіючої сталі від автомобіля Джона Делореана. Оформлення циферблата відсилає до дизайну кузова та коліс DMC-12.

Ремінець стилізований під відомі жалюзі на задньому склі спорткара, а задня кришка з прозорими елементами виконана в стилі ліхтарів автомобіля. Усі екземпляри SPX DeLorean Limited Edition отримають вигравіруваний персональний номер, а також VIN-код DMC-12 Джона Делореана. Вартість години становитиме 1995 доларів - постачання клієнтам REC Watches обіцяє розпочати навесні 2023 року.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Andriy86  

Трохи згодом вийде ще більш ексклюзивна лінійка годинників з частинками ексгумованого тіла Джона Делореана.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація