Delta Electronics представила бездротову зарядку для електронавантажувачів

Delta Electronics представила бездротову зарядку для електронавантажувачів

22 травня 2023
0

Delta Electronics продемонструвала свою останню систему бездротового заряджання MOOVair потужністю 30 кВт для електронавантажувачів під час виставки LogiMAT 2023. Ця система оснащена передовою безконтактною передачею електроенергії та 50-річним досвідом Delta у сфері силової електроніки для зарядки електронавантажувачів з ефективністю до 95%.

Це ідеальне рішення для підвищення швидкого попиту на електронавантажувачі на інтелектуальних підприємствах, що швидко розвиваються, по всьому світу. MOOVair допомагає вирішити загальну потребу в додатковій робочій силі для підключення, відключення та виконання постійного обслуговування традиційного зарядного обладнання.

Система бездротової зарядки потужністю 30 кВт, створена на основі технології, розробленої WiTricity і ліцензованої Delta, складається з основного блоку, який підключається до джерела змінного струму, і бортового блоку для підключення батареї навантажувача. Система дозволяє здійснювати автоматичну бездротову зарядку через відстань до 150 мм для різних акумуляторів, заощаджуючи знос роз'ємів і витрати на обслуговування. Ефективність від мережі до батареї становить до 95%, що є кращою, ніж традиційна дротова зарядка. Система бездротового заряджання потужністю 30 кВт також має інтерфейс керування CANopen для зв'язку з обладнанням у режимі реального часу та може підключатися до Ethernet для інтеграції системи управління складом для досягнення автоматичної та цілодобової роботи протягом 7 днів на тиждень для виробників обладнання для електронавантажувачів.

Під час виставки LogiMAT Delta також продемонструвала такі рішення, як системи бездротової зарядки MOOVair 1 кВт і 3,3 кВт, стаціонарні системи зарядки MOOVbase, бортові рішення MOOVon, системи руху та управління для AGV, а також продукти та системи автоматизації для кранів, логістичні пристрої.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація